Обяви за тристайни апартаменти в София

Намерени обяви (2117)

Внимание!
В момента ви показваме само 25% от резултата на търсенето, защото:
  • използвате сайта анонимно (не сте влезнали с личния си акаунт). Ако си регистрирате акаунт и влезете с него, ще ви покажем много повече обяви. Евентуално можете да използвате Фейсбук или Гугъл профил си (ако имате такива), за да си създадете акаунт при нас.

1 2 3 4 5 ... 26 27
1 2 3 4 5 ... 26 27

При регистрация за продажба на апартаменти в София ние даваме възможност на нашите продавачи да предлагат различни по вид и големина имоти. Преобладаваща част от обявите са за продажба на тристаен апартамент в София. Този тип жилища представляват основна част от сделките, сключвани на имотния пазар. Интересът към тристаен апартамент в София е винаги голям, тъй като купуването му е дългосрочна инвестиция, която може да ползвате както вие самите, така и да отдавате под наем. Квадратурата им обикновено варира между 60 и 120 квадратни метра, а наличието на две спални ги прави подходящи за семейства с деца или за съжителство със съквартирант/и.

В "Купи/Наеми" ще намерите тристайни апартаменти в София:

  • на различни локации - от центъра до крайните квартали;
  • обзаведени и необзаведени;
  • в стари и нови жилищни сгради;
  • от собственик и от посредник.

Всеки от апартаментите е оценен с използваната от нас рейтингова система съгласно въведените от продавача данни и снимки. По този начин ние се стремим да стимулираме авторите на обявите към предоставяне на пълноценна информация.

Ако пък вие сте лице, което продава тристаен апартамент в София, то в "Купи/Наеми":

  • създаването на обява отнема само няколко минути;
  • можете да намерите потенциален купувач сред публикуваните на нашия сайт търсения;
  • при желание, можете да се възползвате от някой от платените ни планове за промотиране на обявата за тристаен апартамент в София пред нашата обширна аудитория в различни социални мрежи.

Нашият сайт за недвижими имоти борави с различни модели, които способстват за по-бързото намиране или продаване на тристаен апартамент в София и за двете страни (продавач и купувач). Съобразно публикуваната от вас обява или въведеното търсене, ще получите списък с хора, които предлагат или се интересуват от жилище със сходни параметри. Така ние се стараем да подобрим имотния пазар, като ви спестяваме време, пари и нерви. Нашият екип се опитва да допринесе за лесни и прозрачни имотни сделки с тристайни апартаменти в София, а и не само.

Обяви на фокус