Обяви за двустайни апартаменти в София

Фирми на фокус

Брокери на фокус

Намерени обяви (1613)

Внимание!
В момента ви показваме само 25% от резултата на търсенето, защото:
  • използвате сайта анонимно (не сте влезнали с личния си акаунт). Ако си регистрирате акаунт и влезете с него, ще ви покажем много повече обяви. Евентуално можете да използвате Фейсбук или Гугъл профил си (ако имате такива), за да си създадете акаунт при нас.

1 2 3 4 5 ... 20 21
1 2 3 4 5 ... 20 21

Покупко-продажбата на жилище е сред най-отговорните дейности в живота на всеки човек. Големият брой от сайтове и обяви, които ежедневно постъпват в интернет пространството за двустайни апартаменти в София, затрудняват потребителите да отсеят тези от тях, които са актуални и достоверни. Нашата мисия е да улесним сделките, които чертаят рамките на имотния пазар в столицата, а и не само.
Наред с тристайните апартаменти в София, двустайните апартаменти в София са също толкова чест избор на купувачите. Размерите им варират между 45 и 90 квадратни метра, а жилищата разполагат с една спалня, трапезария с обособена кухненска част, тоалетна и баня (заедно или отделно), тераса и евентуално дрешник, килер или др. Ако сте от хората, които търсят или предлагат двустайни апартаменти в София, то тук е правилното място за вашата обява!

В "Купи/Наеми" ще откриете:

  • лесна регистрация на обяви за имоти от частни лица или агенции и техните служители;
  • възможност за регистрация не само от страна на продавач, но и от страна на потенциален купувач на двустаен апартамент в София. По този начин се стремим да постигнем максимална съвместимост между лицата по бъдеща имотна сделка;
  • рейтингова система, която стимулира авторите да дадат максимално подробна информация, богат снимков материал и всевъзможни допълнителни данни. Наред с това, оценката служи и като критерий при търсенето от страна на купувачите;
  • разработени схеми за проверка на истинността на обявата и верификация на потребителите;
  • обяви за двустайни апартаменти в София, цената на някои от които подлежи на коментар според преценката на собственика;
  • разработени социални мрежи, посредством които можем да рекламираме всяка обява за двустайни апартаменти в София и тя да достигне до широка аудитория.

Кажете “Край!” на безкрайното търсене и предлагане на двустаен апартамент в София и се доверете на "Купи/Наеми". Нашият амбициозен екип непрестанно работи към усъвършенстване на предлаганите от нас услуги. Стараем се да прилагаме едновременно доказани, но и нови и иновативни техники за работа в сферата на имотните сделки.

Фирми на фокус

Брокери на фокус

Обяви на фокус