Обяви за продажба на апартаменти в София

Фирми на фокус

Брокери на фокус

Намерени обяви (4507)

Внимание!
В момента ви показваме само 25% от резултата на търсенето, защото:
  • използвате сайта анонимно (не сте влезнали с личния си акаунт). Ако си регистрирате акаунт и влезете с него, ще ви покажем много повече обяви. Евентуално можете да използвате Фейсбук или Гугъл профил си (ако имате такива), за да си създадете акаунт при нас.

1 2 3 4 5 ... 56 57
1 2 3 4 5 ... 56 57

"Купи/Наеми" е платформа, която се старае да предложи на своите потребители различни категории, в които те да споделят или търсят обяви. Наред с изявленията за апартаменти под наем в София, при нас вие можете да осъществите и продажба на апартаменти в София. Имотните сделки са изключително динамични и изискват особено внимание, сигурност и безопасност. Ние се стараем да постигнем именно това!

Ако вие предлагате продажба на апартаменти в София:

  • възползвайте се от лесната регистрация и само за няколко минути вече ще имате обява, която може да споделяте;
  • при желание, потърсете ни, за да изпълним някой от нашите платени планове за реклама в различни социални мрежи;
  • изберете "Купи/Наеми", където се стремим всички обяви за продажба на апартаменти в София да са актуални и истински, с което печелим доверието на потенциалните купувачи;
  • нашият сайт за недвижими имоти се старае да борави с различни системи, които да оценяват и проверяват имота и автора. Подробната информация е от ключово значение за оценката, която рейтинговата система ще даде на вашата обява за продажба на апартаменти в София.

Ако вие сте купувач и искате да осъществите продажба на апартаменти в София:

  • при нас можете да филтрирате лесно търсенето си спрямо вашите предпочитания;
  • посредством "Купи/Наеми" можете да се запознаете с основните параметри на всяко жилище и да пристъпите към позвъняване и оглед;
  • контактите за връзка, оставени под всяка обява, дават възможност за директен контакт с автора на обявата;
  • ако към момента липсва обява, която да отговаря на вашите потребности, можете да оставите вие самите изявление, че желаете да предприемете продажба на апартаменти в София в ролята на купувач. Така увеличавате шанса да намерите съвместимост с даден продавач.

Платформата ни е подходяща както за частни лица - собственици или потенциални купувачи на имоти, така и за агенции и техните служители, които посредничат за осъществяване продажба на апартаменти в София.

Фирми на фокус

Брокери на фокус

Обяви на фокус