Апартаменти под наем в София от частни лица

Фирми на фокус

Брокери на фокус

Намерени обяви (5)

Внимание!
В момента ви показваме само 25% от резултата на търсенето, защото:
  • използвате сайта анонимно (не сте влезнали с личния си акаунт). Ако си регистрирате акаунт и влезете с него, ще ви покажем много повече обяви. Евентуално можете да използвате Фейсбук или Гугъл профил си (ако имате такива), за да си създадете акаунт при нас.

1
1

Взимането и отдаването на апартамент под наем в София от частни лица може да се окаже истинско предизвикателство. В изобилието от фалшиви обяви, некоректни наемодатели и наематели, както и странни тежести и условия към договора вие лесно може да бъдете подведени. За да не попаднете в клопката на имотния бизнес за апартаменти под наем в София от частни лица, осъществете търсенето си посредством доказан в сферата сайт за недвижими имоти. "Купи/Наеми" е платформа, която гарантира сигурност и бързина на своите потребители, като при нас лесно може да се осъществи контакт между наемател и наемодател.

Апартаменти под наем в София от частни лица - "Купи/Наеми" е тук за вас!

  • Ако сте собственик на жилище и искате обявата ви за апартамент под наем в София от частни лица да достигне до колкото се може повече хора, то сега лесно можете да я разпространите посредством платформата за имотни обяви "Купи/Наеми". Рекламата ви може да бъде популяризирана в социалните ни мрежи и в другите ни канали за разпространите (напр. фейсбук групи), в зависимост от плана, който сте избрали. Подробното описание на имота е от ключово значение за успеваемостта на обявата, нейната оценка и интереса на потребителите;
  • Ако пък сте лице или фирма, което търси апартамент под наем в София от частни лица за себе си или за свой клиент, тук лесно можете да получите снимки и информация за дадено жилище. На разположение са и координатите на наемодателя, така че безпроблемно да влезете в контакт с него.

Ние се грижим да “филтрираме” заявките, които постъпват към нас, с цел в сайта ни да има истински и актуални към момента обяви. Нашата мисия е да създадем платформа, чрез която лесно да достигате до апартаменти под наем в София от частни лица, без да има нужда да използвате услугите на няколко различни агенции.

Фирми на фокус

Брокери на фокус

Обяви на фокус