Статистика

Меню за статистика

Описание на раздел "Статистика"

Тук можете да откриете данни за пазара на недвижими имоти: какво се търси, какво се предлага по тип на имота, локация и други критерии.

Какво се предлага на пазара - данни, базиращи се на обявите за имоти, публикувани на нашата платформа
Какво се търси на пазара - данни, базиращи се на търсенията, направени на нашата платформа или на публикуваните обяви за търсене на имоти
Сравнения между търсене и предлагане - диаграми, позволяващи сравнения между статистиките за търсене и предлагане на имоти

Използвайте линковете посочени по-горе и първо изберете общите критерии за диаграмата: период, за който да се покажат данните, валута и т.н.
След това можете да изберете конкретни критерии за специфичен град, от който се интересувате. Можете да филтрирате по тип на имота, конструкция, дори етап на строителство.
Ако желаете да сравните няколко типа от данни, например: цената на тристайните апартаменти в различни градове или пък цената на двустайните апартаменти в София спрямо тристайните в Пловдив, тогава използвайте бутона за добавяне на данни за сравнение и ще ви се появи нов сет от критерии. Избирате желаните настройки и натискате "Покажи диаграмата". В рамките на няколко секунди ще се появи диаграма изобразяваща желаните от вас графики. Имате възможност да добавяте до 6 графики на една диаграма.

Обяви на фокус