Тази обява е предназначена за брокери и частни лица. Създадена на 22-01-2023. Последно активирана на 23-11-2023.

Продава къща Варна, на входа на Морската градина в близост до Търговската Камара, Летен театър, ФК-Варна, бул."Приморски" №131

Начална снимка
7,2

Информация за имота

1650000 евро
Къща
120 кв.м.
Тухла
Готов за ползване
Частично
Частично
Климатик
СОБСТВЕНИК продава САМОСТОЯТЕЛНА ЪГЛОВА КЪЩА на 3 етажа, намираща се на бул. "Приморски" №131 на ъгъла с ул. "Македония" №2 в гр. Варна. Имота е построен през 1928 год. в парцел с площ от 130 кв.м., РЗП - 630 кв.м. Сградата е с изложение Изток-Юг и разполага с 3-и самостоятелни входа - един от страна на ул. „Македония“ и два от страната на бул. „Приморски“. >>> Разположен е точно срещу Морската градина в отсечката между Летния театър и Фестивалния комплекс. Парцелът е ЪГЛОВ с гледка към морето и разполага с три самостоятелни входа. ЛОКАЦИЯТА безупречно съчетава удобствата на централната част на града и Морския парк, без да носи рисковете на сграда в самия Парк с цел дългосрочни инвестиции или от евентуалните съображения за сигурност. Разпределение: 1 полусутеренен етаж - разделен на 4 помещения от отворен тип със две вити стълби с парапет. Подходящо за мазе, килер и/или за съхранение - складови наличности. Настилка - плочки. 2 етаж е "изнесен" ок.1,00 - 1,50 м. над уличното платно с големи витрини. Разпределението е като на полусутеренният етаж. 3 етаж - По- различен от предходните 2-е нива. Разполага с 6 стаи. Настилка - ламинат и плочка. Не разполага с дворно място (пълно застрояване, а и Морската градина ~820 дка е на "една пешеходна пътека"), няма и гараж към момента, но би могло да се обособи една от застроените зоните от страната на ул. "Македония" №2, където към настоящия момент има изградено ниско тяло от ок. 100 кв.м. и до скоро е използвано като офис. Сградата позволява надстрояване от бъдещия собственик. Подходяща е за офис, за търговска дейност, за живеене или комбинацията между тях. >>> Важи следното: При проявен интерес, собственика на този имот може да съдейства съседната сграда да бъде закупена при ПРЕФЕРЕНЦИАЛНА ЦЕНА с цел по- мащабен строеж или инвестиция.
През последните 10-ина години част от имота е бил отдаден под наем и е използван за извършване на различни офис дейности. Има общо 4-и санитарни помещения в имота.

Автор на обявата

Собственик на имота
Мег Жекова

Собственик на имота