Тази обява е предназначена за частни лица или брокери, които няма да изискват комисиона от автора й. Създадена на 17-09-2022. Последно активирана на 15-12-2023.

Продава едностаен апартамент Русе, Родина 2, ет.5 от 5

Начална снимка
7,4

Информация за имота

28500 евро
Едностаен апартамент
24 кв.м.
Тухла
Готов за ползване
Частично
Частично
Климатик
Продавам едностаен тавански апартамент в кв Родина 2 в Русе. Жилището е в монолитна тухлена сграда, на 5 етаж от общо 5 етажа. Няма асансьор и тераса. Извършена вътрешна и външна изолация и е монтиран нов ПВЦ прозорец, отоплява се с климатик. Апартаментът се състои от кухненски бокс с мивка, стая и баня с тоалетна. Санитарният възел е в имота! В сградата има прокаран газопровод, но жилището не е газифицирано. Разполага с паркомясто. Имотът е полуобзаведен и свободен за продажба. Въпреки скосенито на една от страните, стаята е естествено осветена и светла. За повече информация, моля пишете на Email: tiho.h@yahoo.com Цената 28 500 евро не е окончателна и подлежи на договаряне!
На по-малко пет минути ходене пеша от: Практикер / Кауфланд 1, детска градина и училище; На 15 минути ходене пеша от: Русенски университет Ангел Кънчев и жп спирка Товарна гара, централен пазар, централна жп гара и автогара; На по-малко от 20 минути ходене пеша е център, градски парк.

Автор на обявата

Собственик на имота
Tiho Gen

Собственик на имота