Тази обява е предназначена за частни лица или брокери, които няма да изискват комисиона от автора й. Последно обновена на 23-07-2021.

Търси да наеме етаж от къща гр.София, Борово

Параметри на търсеният имот

Наем на месец до

500 лева

Тип на търсеният имот

Двустаен апартамент, Тристаен апартамент, Друг вид жилище, Къща, Етаж от къща

Приблизителна площ

55 кв.м.

Вид конструкция

Ново строителство, Старо строителство, Тухла, Панелно строителство, Масивна конструкция

Етап на завършеност

Акт 15/акт 16, До ключ, Готов за ползване

Предпочитани етажи

до 8 етаж

Обзавеждане мебели:

Изцяло

Обзавеждане техника:

Изцяло, Частично, Няма

Допълнителни изисквания за имота

НЕ СЪМ БРОКЕР! Бих искал да наема дългосрочно ет. от къща или двустаен апартамент с три отделни помещения над 55кв. Бюджетът ми е до 500лв. Жилището да е в Бояна, Казичене или в карето от бул. Бъкстон до Горубляне на изток и между Цариградско шосе до Южната Дъга, където работя. без брокери по възможност п.п - за всеки който иска да има стабилни доходи в тия кризисни времена и да не прави повече ремонти след смяна на наемателите си, ще ме предпочете.

Автор на обявата

Посредник в сделката
Стоилов

Посредник в сделката
Тази обява публикува в ролята на лично заинтересован

Не се дължи комисионна

Контакти

vadomisi@gmail.com

Информация за наемателя

здрав , преболедувал сам мъж с кола съм на 55г. не пуша, не пия и нямам домашни любимци. занимавам се с техническа поддръжка на сгради и монтаж на мебели.Бих искал да наема дългосрочно ет. от къща или двустаен апартамент с три отделни помещения над 55кв. Бюджетът ми е до 500 лв. Жилището да е в Бояна, Казичене или в карето от бул. Бъкстон до Горубляне на изток и между Цариградско шосе до Южната Дъга, където работя. без брокери по възможност п.п - за всеки който иска да има стабилни доходи в тия кризисни времена и да не прави повече ремонти след смяна на наемателите си, ще ме предпочете. Поздрави, Стоилов !