Специални оферти

 • Искър Парк

  Столичният квартал Дружба 2 ще приюти ново бижу на територията си - това е проекта "Искър Парк".
  Комплексът представлява колаборация от съвременната архитектура, дизайн и качествено строителство.
  Искър Парк е проект на фирма ИЗЛАК - българска компания, специализирана в управлението на инвестиции в строителството и недвижимите имоти. Екип от професионалисти работи всеотдайно и неуморно, за да може да предостави на клиентите си висококачествен краен продукт, който да носи и емоционалния заряд, с който е създаден.


 • 1HOME Park Residence

  "1Home" е модерна и съвременна жилищна сграда, разположена в широкия център на нашата столица, едновременно на крачка от динамика на града и в същото време потънала в зеленината и уюта на тиха и просторна улица. Мащабен проект с модерна градска визия, отличаваща се със съвременност и индивидуализъм, който ще се реализира поетапно – на 2 етапа. Ситуиран е върху просторен терен над 10 дка. Застрояването е едва ¼ от терена, а останалите повече от 7500 м2 са концептуално развити като собствена паркова среда с цветни алеи и тематични градини, богато озеленяване, беседки идетски площадки, вътрешни алеи за отдих и разходка.


 • Нова Дружба [Сграда 4]

  Комплекс "Нова Дружба" се намирa в един от най-добре развитите столични квартали с изключително добра локация и близост до метростанция “Дружба”. Състои се от няколко сгради с общо РЗП около 25 000 кв.м. Проектът притежава:

  • модерна градска визия, която допринася за усещане за комфорт и уют в забързания градски живот
  • функционално организирани жилищни площи на удобна локация
  • високо ниво на строителство - изграден е с качествени материали и доказали се строителни компании


 • Нова Дружба [Сграда 2]

  Комплекс "Нова Дружба" се намирa в един от най-добре развитите столични квартали с изключително добра локация и близост до метростанция “Дружба”. Състои се от няколко сгради с общо РЗП около 25 000 кв.м. , притежава модерна визия, усещане за комфорт и уют, без компромис в качеството на строителството.
  В “Нова Дружба” ще откриете добрата цена на комфорта. В района има множество детски градини, училища както и големи вериги магазини. В близост се намират и супермаркет Kaufland, The Mall, хипермаркет Metro, Inter Expo Center, зала “Арена Армеец” и много бизнес сгради.


 • ДАВАМ ПОД НАЕМ МАГАЗИН, София, Манастирски Ливади - НАМАЛЕН НАЕМ !!!

  Просторно и светло търговско помещение в луксозна класическа сграда, в близост до бул. България, непосредствено до МБАЛ 'Света София'. На разположение е голям паркинг до магазина. На партерно ниво. Помещението може да бъде използвано за търговска дейност, медицински център, спортно помещение/център, Банков клонов/център и др.


 • Цялостен ремонт на апартаменти, офиси, магазини

  Представяме ви решение за цялостен ремонт на апартаменти, офиси, магазини в района на София. Извършване на следните дейности:

  • монтаж на плочки
  • шпакловка стени и тавани
  • подова замазка
  • ВиК
  • електро и др.

  Препоръчваме ви специалист с поглед към детайла и дългогодишен опит, необходим за цялостната картина!
  Ако домът ви има нужда от бърза и качествена работа, то това е правилният избор!


 • Почистване по домовете в София

  Ако искате домът ви да заблести от чистота, доверете се на Алекс и се възползвайте от професионалните й умения! Ще бъдете шокирани от безупречното качество на изпълнението!


 • Mountain Breeze

  Местоположение на сградата: гр.София, район ""Манастирски Ливади – запад"", ул. ""Синанишко езеро"".

  Сградата е затворена в квадрата между бул. ""България"", бул. ""Братя Бъкстон"", бул. ""Тодор Каблешков"" и Околовръстен път. Изключително комуникативно място, достатъчно отдалечено от шумните булеварди и достатъчно близко до тях, на десет минути пеш от МОЛ ""България"". Изключително близо до МБАЛ „Света София"".

  ""Mountain Breeze"" е монолитно строителство, изпълнено по всички изисквания на съвременното строителство.При желание от страна на купувача, за всеки апартамент е предвидено приоритетно закупуване на паркомясто в сутерена или на кота терен. Всичките 54 апартамента са разположени на шест етажа, в два входа. Всеки вход е снабден със собствен асансьор.

  Обектът е в процес на строителство, като в момента се изгражда нулев цикъл(сутерен) на ""блок Б"". Предвижда се в началото на следващата година, ""блок Б"" да бъде завършен на груб строеж, а грубият строеж на ""блок А"" се очаква да бъде завършен до края на месец Юли 2019 г.