Специални оферти

 • Смартолюшън - умните ИТ решения

  Ние в Смартолюшън създаваме уеб сайтове, които представят Вашите услуги, продукти и информация по прегледен и лесен за разбиране начин от потребителите начин.

  Като се съобразим с Вашите нужди, направим проучвания и приложим нашите принципи, знания и опит, получавате решение за Вашия бизнес!

  За разлика от конкуренти, ние залагаме предимно на разработването (написването) на собствен код и графичен дизайн. Ръчната изработка е по-качествена и прилягаща по-точно на сегашния ви бизнес. Забележете, сайтове на фирми "изработващи" уеб сайтове, най-долу пише "Powered by Wordpress", "... theme by LyraThemes" или нещо подобно! Това означава, че използват Wordpress за да настроят нещо направено от друг за "вашите цели". Темата (дизайна) също вероятно е правен от друг.

  Ако искате партньори, които не умеят да създават, не умеят да се развиват и адаптират идете при тях. Така вашият бизнес вместо да се развива с тяхна помощ, ще пропада заедно с тях!

  Ако желаете дългосрочна съвместна работа и взаимно разбирателство, работете със Смартолюшън ЕООД.


 • BG rent a (web)site

  Сайт под наем е аналогично, като жилище под наем. След изтичане на наема можете да си платите отново и да го ползвате отново или да си вземате багажа с които сте дошли преди да наемете помещението. Не си тръгвате с обзавеждането - то не е ваше! Не сте придобили собственост върху имота, защото не това сте договорили с хазяина си!

  В наши дни съществуват множество платформи за създаване на уеб сайтове (CMS, сайт строител). За да се направи сайт с тях е нужен експерт, нужни са познания по клиент-сървър технологии, бази данни, SEO познания и така нататък. Ако не сте експерт трябва да наемете такъв или цяла фирма за да ви изработи сайт.

  Ние от Смартолюшън сме се заели с нелеката задача да създадем платформа за тези от вас които не са компютърни специалисти, не са посветили живота си на програмирането, не си блъскат главите в монитора до късно през нощта, задавайки си въпроса, защо кода на сайта работи на всички браузъри, само на IE не работи? Създаваме платформа за да могат НЕ уеб дизайнери и НЕ програмисти да настройват сайтове създадени за и върху платформата ни. Заели сме се да направим алтернатива на платформи ставащи все по-големи и по-сложни.


 • Искър Парк

  Столичният квартал Дружба 2 ще приюти ново бижу на територията си - това е проекта "Искър Парк".
  Комплексът представлява колаборация от съвременната архитектура, дизайн и качествено строителство.
  Искър Парк е проект на фирма ИЗЛАК - българска компания, специализирана в управлението на инвестиции в строителството и недвижимите имоти. Екип от професионалисти работи всеотдайно и неуморно, за да може да предостави на клиентите си висококачествен краен продукт, който да носи и емоционалния заряд, с който е създаден.


 • 1HOME Park Residence

  "1Home" е модерна и съвременна жилищна сграда, разположена в широкия център на нашата столица, едновременно на крачка от динамика на града и в същото време потънала в зеленината и уюта на тиха и просторна улица. Мащабен проект с модерна градска визия, отличаваща се със съвременност и индивидуализъм, който ще се реализира поетапно – на 2 етапа. Ситуиран е върху просторен терен над 10 дка. Застрояването е едва ¼ от терена, а останалите повече от 7500 м2 са концептуално развити като собствена паркова среда с цветни алеи и тематични градини, богато озеленяване, беседки идетски площадки, вътрешни алеи за отдих и разходка.


 • Нова Дружба [Сграда 4]

  Комплекс "Нова Дружба" се намирa в един от най-добре развитите столични квартали с изключително добра локация и близост до метростанция “Дружба”. Състои се от няколко сгради с общо РЗП около 25 000 кв.м. Проектът притежава:

  • модерна градска визия, която допринася за усещане за комфорт и уют в забързания градски живот
  • функционално организирани жилищни площи на удобна локация
  • високо ниво на строителство - изграден е с качествени материали и доказали се строителни компании


 • Нова Дружба [Сграда 2]

  Комплекс "Нова Дружба" се намирa в един от най-добре развитите столични квартали с изключително добра локация и близост до метростанция “Дружба”. Състои се от няколко сгради с общо РЗП около 25 000 кв.м. , притежава модерна визия, усещане за комфорт и уют, без компромис в качеството на строителството.
  В “Нова Дружба” ще откриете добрата цена на комфорта. В района има множество детски градини, училища както и големи вериги магазини. В близост се намират и супермаркет Kaufland, The Mall, хипермаркет Metro, Inter Expo Center, зала “Арена Армеец” и много бизнес сгради.


 • ДАВАМ ПОД НАЕМ МАГАЗИН, София, Манастирски Ливади - НАМАЛЕН НАЕМ !!!

  Просторно и светло търговско помещение в луксозна класическа сграда, в близост до бул. България, непосредствено до МБАЛ 'Света София'. На разположение е голям паркинг до магазина. На партерно ниво. Помещението може да бъде използвано за търговска дейност, медицински център, спортно помещение/център, Банков клонов/център и др.


 • Цялостен ремонт на апартаменти, офиси, магазини

  Представяме ви решение за цялостен ремонт на апартаменти, офиси, магазини в района на София. Извършване на следните дейности:

  • монтаж на плочки
  • шпакловка стени и тавани
  • подова замазка
  • ВиК
  • електро и др.

  Препоръчваме ви специалист с поглед към детайла и дългогодишен опит, необходим за цялостната картина!
  Ако домът ви има нужда от бърза и качествена работа, то това е правилният избор!


 • Почистване по домовете в София

  Ако искате домът ви да заблести от чистота, доверете се на Алекс и се възползвайте от професионалните й умения! Ще бъдете шокирани от безупречното качество на изпълнението!


 • Mountain Breeze

  Местоположение на сградата: гр.София, район ""Манастирски Ливади – запад"", ул. ""Синанишко езеро"".

  Сградата е затворена в квадрата между бул. ""България"", бул. ""Братя Бъкстон"", бул. ""Тодор Каблешков"" и Околовръстен път. Изключително комуникативно място, достатъчно отдалечено от шумните булеварди и достатъчно близко до тях, на десет минути пеш от МОЛ ""България"". Изключително близо до МБАЛ „Света София"".

  ""Mountain Breeze"" е монолитно строителство, изпълнено по всички изисквания на съвременното строителство.При желание от страна на купувача, за всеки апартамент е предвидено приоритетно закупуване на паркомясто в сутерена или на кота терен. Всичките 54 апартамента са разположени на шест етажа, в два входа. Всеки вход е снабден със собствен асансьор.

  Обектът е в процес на строителство, като в момента се изгражда нулев цикъл(сутерен) на ""блок Б"". Предвижда се в началото на следващата година, ""блок Б"" да бъде завършен на груб строеж, а грубият строеж на ""блок А"" се очаква да бъде завършен до края на месец Юли 2019 г.