Защо да изберете "Купи/Наеми"?


"Купи/Наеми" е нова платформа, но с модерна визия и прогресивни идеи за развитие. Желанието ни е да използваме последните доказали се стратегии в маркетинга и обработването, съхраняването и разпространението на данни, за да предоставим удобна услуга за всичките си потребители.
Но кое конктретно прави "Купи/Наеми" по-добра услуга от конкурентите?

Eкип с модерна визия

"Купи/Наеми" е услуга създадена от хора с модерна визия, използващи натрупаният професионален опит за създаването на по-добър продукт. Ние "не откриваме топлата вода" в сферите на маркетинга, ИТ технологиите, недвижимите имоти или бизнеса. Използваме вече откритите добри практики и подходи и се опитваме да ги интегрираме в нашата система. Пример са ни гиганти като Google, Facebook, Booking.com, Airbnb.

Младa компания

Поради факта, че платформата стартира през 2019 година и е съвсем нова, то услугите, които предоставя ще са безплатни или на символични цени.
Често чуваме от потребителите си: "Няма безплатен обяд". Понякога има! Когато попаднете на стартиращ бизнес, който иска да заеме своето място на сцената, често пъти ви предлагат промоции или безплатни продукти. Същото правим и ние, като се опитваме да не правим компромис с качеството.
Желанието ни да се докажем на онлайн пазара за недвижими имоти и да се конкурираме с другите подобни услуги, ни прави и подходящи сътрудници на всички, които търсят по-иновативни и по-добри решения за проблемите си в тази сфера.

Социалните мрежи

Поддържаме фирмени или индивидуални профили и групи в по-големите социални мрежи, популярни в България. Имаме аудитория над половин милион, на която можем да предложим обявите или рекламите, качени на сайта ни. Едно прекрасно допълнение към вече стабилно растящата бройка от посетители, които сайтът натрупва със всеки изминал ден.

Обобщение

Млад екип с опит и модерна визия, ниски цени - високо качество. С нещо друго можем ли да сме ви ползени?