Защо да изберете "Купи/Наеми"?

"Купи/Наеми" е нова платформа, но с модерна визия и прогресивни идеи за развитие. Желанието ни е да използваме последните доказали се стратегии в маркетинга и обработването, съхраняването и разпространението на данни, за да предоставим удобна услуга за всичките си потребители.
Но кое конктретно прави "Купи/Наеми" по-добра услуга от конкурентите?

Eкип с модерна визия

"Купи/Наеми" е услуга създадена от хора с модерна визия, използващи натрупаният професионален опит за създаването на по-добър продукт. Ние "не откриваме топлата вода" в сферите на маркетинга, ИТ технологиите, недвижимите имоти или бизнеса. Използваме вече откритите добри практики и подходи и се опитваме да ги интегрираме в нашата система. Пример са ни гиганти като Google, Facebook, Booking.com, Airbnb.

Младa компания

Поради факта, че платформата стартира през 2019 година и е относително нова, то услугите, които предоставя ще са безплатни или на промоционални цени.
Често чуваме от потребителите си: "Няма безплатен обяд". Понякога има! Когато попаднете на стартиращ бизнес, който търси да заеме своето място на пазара, често пъти ви предлагат безплатни продукти или такива на символична цена. Същото правим и ние, като същевременно се опитваме да не правим компромис с качеството.
Желанието ни да се докажем на онлайн пазара за недвижими имоти и да се конкурираме с другите подобни услуги, ни прави и подходящи сътрудници на всички, които търсят по-иновативни и по-добри решения за проблемите си в тази сфера.

Социалните мрежи

Брандът ни поддържа профили и в социалните мрежи:

В тези социални мрежи, "Купи/Наеми" може да публикува обявите ви и по този начин да ви помогне да ги популяризирате.

Фейсбук групи на бранда

Платформата за имоти поддържа собствени Фейсбук групи, които покриват като контекст цялата територия на България. Ето ги и тях:

Групите са публични и всеки потребител на платформата, без значение дали е с платен или безплатен профил, може да стане техен член и да публикува обявите си в тях.
"Купи/Наеми" влага доста усилия и ресурси, за да развие тези групи, за да спомогнат за популяризирането на вашите обяви и по този начин да ви помогне да приключите успешно вашата имотна сделка.

Членство на "Купи/Наеми" в други Фейсбук групи

Като активен играч на пазара на информация (за сделки с недвижими имоти), брандът ни членува и в други ФБ групи в България, чиято сумарна аудитория е над 2 500 000 члена. Темата на част от тези групи са имотите в определени градове в България, част от тях позволяват рекламиране на имоти от цяла България, докато други са групи за общи продажби.
Използвайки този ресурс многократно сме доказвали неговата висока ефективност и успеха на публикуваните обяви в тези групи.
Представете си само вашата обява да бъде видяна от 100 000 човека!

Обобщение

Млад екип с опит и модерна визия, ниски цени - високо качество. С нещо друго можем ли да сме ви ползени?