За нас

За компанията

Сайтът е изработен и поддържан от "Рапид солюшънс ЕООД". Контактите на фирмата можете да намерите тук.

За продукта

"Купи/Наеми" е уеб платформа за имотни обяви и като такава, се очаква да представя главно информация за сделки с недвижими имоти. В допълнение на това, сайтът предлага и информация (предимно под формата на реклама, новини и статии) за всички съпътстващи процеси по придобиването, продаването или отдаването под наем на повечето видове недвижими имоти. Целият набор от услуги и цените им, можете да откриете тук.

Целта на платформата е да създаде подходяща бизнес среда за първата фаза от осъществяването на имотните сделки - рекламирането на имотите от собственици и интереса към тях от потребители, търсещи да закупят/наемат, както и от трети страни: консултанти, брокери и други. За тази цел "Рапид солюшънс ЕООД" насърчава няколко политики за прозрачност, автентичност и цялостност при споделянето на данните. Как точно работят те, можете да проверите тук.

Като една от много уеб платформи за недвижими имоти, "Купи/Наеми" се стреми да следва утъпканите пътища на добрите практики при споделянето на информация, но освен това и да бъде иновативна и да предлага нови, неприлагани до момента на българският пазар решения, за благото на своите потребители. Защо да изберете нашата платформа като основна алтернатива пред тези на конкурентите ни, вижте тук!

История

Всичко започва с проекта "Rent for real"("Реални наеми"), чиято основна цел е да създаде удобна мрежа единствено за хазяи и наематели, като всичките публикувани обяви се проверяват на място от сътрудник на компанията. По този начин се цели да се предоставя единствено вярна и пълна информация и да се анулира шансът за публикуването на фалшиви обяви.

На по-късен етап е добавена и възможността за публикуването на обяви от собственици и купувачи, както и на обяви, които не са проверени, но последните се ползват и с ниско доверие.
Но опитът ни до момента показва, че българския пазар не е напълно готов за подобен вид услуга, въпреки предимствата й пред конкурентите. Преустановяването на първоначалната концепция даде и началото на идеята "Купи /Наеми".