Регистрация на акаунт и синхронизация с Estate+

Ако агенцията ви за недвижими имоти е клиент на онлайн системата за автоматизиране дейността "Estate+" и желаете да публикуваме обявите ви на нашата платформа, трябва да изпълните следните 2 стъпки:

 • регистрирате мениджърски потребителски акаунт на сайта "Купи/Наеми", който ще представлява агенцията
 • регистрирате линк за синхронизация, даден ви от Estate+
В следващите редове, ще ви дадем указания, как да изпълните тези две стъпки.

Регистрация на акаунт

Mениджърски потребителски акаунт може да се създаде от управителя на фирмата или от упълномощено лице. Изискват се данните на фирмата и мениджъра и официалните им контакти.
 1. Линк за регистрация можете да намерите на всяка страница в нашата платформа в горния десен ъгъл.
 2. Регистрацията на потребителския акаунт изисква трите имена на мениджъра на фирмата, електронна поща за контакт (може и обща фирмена), мобилен номер за връзка и евентуално някакъв друг контакт. Внимавайте при попълването на е-мейла си - понякога потребителите поставят грешно изписан адрес на електронната поща и не получават писмо за потвърждение.
 3. След като изпратите данните, трябва да ви се покаже следното съобщение:
 4. Малко след това трябва да проверите пощата, с която сте се регистрирали. Ще ви бъде изпратено подобно писмо:
  в което ще ви бъде предоставен линк, с който да потвърдите, че желаете да се регистрирате на сайта ни. Ако писмото не дойде до няколко минути, моля, проверете дали не е попаднало в папка "Спам". (Ако го няма и там, можете да ни пишете, за да проверим какво се е случило, но това се случва изключително рядко.)
 5. Използването на линкa, ще ви върне отново на сайта ни, където ще получите потвърждение, че сте регистрирали своят нов потребителски акаунт:
  Сега акаунта трябва да се настрои, като се уточни какъв е профилът на потребителя и евентуално да се зададат публичните данни на брокера и агенцията. Използвайте линка в дъното на съобщението!
 6. На първият въпрос изберете опция "Посредник в сделка с имоти", а на втория - "Представител на фирма". След като ги изберете, ще се появят 2 допълнителни форми за попълване.
 7. Първата допълнителна форма изяснява какви са стандартните комисионни на фирмата за продабжи и за наем. Формата не е задължителна. Втората форма изисква уточняването на някои публични данни на фирмата. Тази форма е задължителна!
  Попълнете името на фирмата, Булстат, от падащото меню изберете "Агенция за недвижими имоти".
  Много е важно от последното падащо меню да изберете опцията "Мениджър и брокер - изисква комисионна", както е показано!!!
 8. След като изпратите тези уточнителни данни, ще получите съобщение, че профилът ви е настроен. И с това регистрацията на профилът приключва.
  Както можете да видите в горния десен ъгъл, вече сте влезли в системата със своят потребителски профил. Можете да използвате посоченият линк, за да влезнете в профила си.

Синхронизиране с Estate+

След като се регистрирахте като мениджър на агенцията, трябва да синхронизираме нашата система със тази на "Estate+". Това става по следният начин:
 1. Използвайте линка в горния десен ъгъл на страницата и влезте в личния си профил. Би трябвало да изглежда подобно:
  Понеже сте създали мениджърски акаунт, в табовете вляво ще имате опция "Фирмен мениджмънт". Тази опция не се показва за акаунти, които не са мениджърски.
 2. Използвайте линка "Фирмен мениджмънт" и ще ви се отвори форма за попълване с поле и бутон "Запази". В полето трябва да поставите линка за синхронизация, който ви е предоставен от "Estate+".
  Линкът трябва да започва с "http://" или "https://". В противен случай може да ви покаже грешка "Счупен линк". Запазете линка с бутона "Запази".
 3. При правилно изпълнение на стъпките, трябва да ви се покаже съобщение за успех.