Рекламирайте при нас!

Рекламни методи

Понастоящем стандартните рекламни методи на сайта, включват банери на определени страници и позиции. Тях можете да видите описани по-долу.
Ако желаете по-специфична реклама (например кредитен калкулатор с вашето логото и препратка на заявки към ваш сайт или електронна поща), моля да се свържете с нас, за да го обсъдим! Контактите ни можете да намерите тук.

Банери

Банерните позиции на сайта ни биват 3 вида: 2 фиксирани най-отгоре и най-отдолу на екрана, които не се скриват при скролване и една май-отгоре на самата страница, която се скрива при скролване. Фиксираните банери са по-малки по размер в сравнение с другия банер.

Позиция 1

Този банер е фиксиран най-отгоре на браузера и не се скрива при скролиране на страницата. Видим е само на мобилни устройства 90% от заредените страници на сайта се отварят от мобилни устройства Поради спецификата на местата, където е разположен и мобилният изглед на сайта, този банер изисква следните формати:

  • 320x50
2.50 лева (без ДДС) на 1000 импресии


Позиция 2

Този банер е фиксиран най-отдолу на браузера и не се скрива при скролиране на страницата. Видим е само на мобилни устройства 90% от заредените страници на сайта се отварят от мобилни устройства Поради спецификата на местата, където е разположен и мобилният изглед на сайта, този банер изисква следните формати:

  • 320x50
2.50 лева (без ДДС) на 1000 импресии


Позиция 3

Банерът се намира в началото на страницата, точно под главното меню и се скрива при скролиране на страницата. Той е по-голям от фиксираните банери. Видим е само на мобилни устройства. 90% от заредените страници на сайта се отварят от мобилни устройства Поради спецификата на местата, където е разположен и мобилният изглед на сайта, този банер изисква следните формати:

  • 300x250
2.50 лева (без ДДС) за 1000 импресии