Информация

 1. Кой може да публикува обяви в платформата "Купи/Наеми"?

  Платформата е предназначена, както за физически лица, така и за служители на фирми: специалисти по продажбите, брокери, консултанти. Без значение дали сте собственик или посредник в сделка за недвижими имоти, можете да предложите имот, чрез обява на сайта ни. Това може да стане от страницата за добавяне на обява.

 2. Защо да избера платформата "Купи/Наеми"?

 3. Как работи платформата "Купи/Наеми"?

 4. Повече информация за "Рапид Солюшънс" ЕООД

 5. Какво представляват специалните оферти?

  Докато обикновената обява се създава от потребител на платформата и представлява една уеб страница с информация, то специалните оферти са обяви, които:

  • предлагат повече инфирмация,
  • не се събират в обичайния фoрмат на обикновена обява,
  • изработват се от собственика на платформата "Купи/Наеми" (а именно - "Рапид Солюшънс" ЕООД) след заявка и срещу заплащане!

  Специалната оферта е луксозната платена услуга на "Купи/Наеми": ще я създадем по вашите изисквания, срещу заплащане и ще бъде рекламирана в рекламните канали, с които работим или си партнираме.

  Можете да приемете специалната оферта като малък рекламен сайт ... в сайта ни, с който рекламирате своите имоти или услуги, но с по-богато и украсено съдържание, с повече информация и функционалности от обикновената обява.
  Понеже този тип оферти са обяви от по-високо ниво, то те се публикуват в отделна секцията, а именно: Специални оферти

 6. Защо да си поръчвам специална оферта?

  Ако желаете да се рекламирате по-добре и да постигнете по-добър ефект при търсенето на клиенти, платеният, индивидуален подход е за предпочитане. Честотата на успех на специалните оферти е в пъти по-висок от тези на обикновените.
  Ако например сте инвеститор. Строите нова сграда и желаете да продадете всички апартаменти/офиси в нея, то имате два варианта на нашата платформа:

  1. създавате си обиковена обява за всеки имот от сградата, което ще ви отнеме много време, но ще е безплатно. Тогава информацията за всичките имоти, които продавате, ще е пръсната на отделни страници из целият ни сайт и ще ви причини и неудоства, когато искате да предоставите тази инфирмация на вашите клиенти.
  2. поръчате да ви създадем специална оферта, която да предоставя цялата информация за всичките апартаменти/офиси в сградата на едно място: кой е продаде, кой е свободен, индивидуална форма за контакт с вас и други.
  За да придобиете ясна представа за предимството на специалните оферти пред обикновените, отворете някоя обикновена имотна обява нa сайта и я сравнете със специалната оферта, поръчана за сградата "Mountain Breeze" . Разликата е очевидна!

 7. Как да заявя направата на специална оферта и каква е цената?

  "Рапид Солюшънс" ЕООД подхожда индивидуално към изработката на всяка специална оферта, в зависимост от изискванията на поръчителя. Поради тази причина времето за изработка, рекламата и цената не могат да се фиксират. Цената се определя на базата на времето и сложността на изработка на всяка специална оферта. Ще ви отправим индивидуална оферта, след като ни обясните, какво и как искате да изработим.
  Заявки за специални офертни, можете да отправите на контактите на "Рапид Солюшънс" ЕООД.

 8. Какви са услугите, които предлагате и на какви цени?

 9. Какви са условията за ползване на платформата "Купи/Наеми"?