10 000+ активни обяви!

С нескрита радост ви съобщаваме, че платформата "Купи/Наеми" вече предлага на своите потребители над 10 000 активни обяви за недвижими имоти от различни краища на България. Към момента тази бройка включва абсолютно всички обяви за търсене и предлагане на имоти. (Запознайте се с основните видове обяви). Очаквано, продажбата на имот представлява най-голям дял от всички типове обяви, след тях са предлагащите имоти под наем, следвани от обявите за търсене на имот.

В топ 3 на областите с най-много публикувани обяви влизат:

  • Софийска област и София-град: 5975
  • Област Варна: 2092
  • Област Бургас: 1005
*Анализираните данни показват, че близо 93.7% от обявите предлагат градски имоти, а останалите - имоти по селата.

С гордост смеем да заявим, че този успех се дължи на упорития труд на целия екип на "Купи/Наеми", на подкрепата на нашите партньори, както и на нововъведенията и инструментите, които предлага платформата. (Иновативен инструмент създава обяви от вашите търсения на имоти)

Партньори

Празникът нямаше да е истински без съдействието на нашите колеги от ИТ сферата, с които си партнираме. Редно е да споменем и най-новите в списъка:

  • които описват продукта си като "софтуер, за управление на агенции за недвижими имоти в България."
    Услугите на "Еstate Аssistant" са насочени към агенциите за недвижими имоти: управление на имоти, управление на клиенти, управления на събития, модерен дизайн, справки, анализи и други.
  • - определящи себе си като "международен уебсайт за търсене на работа", който "работи на пазара за онлайн подбор на персонал от 2006 г".

Напред и нагоре!

А сега накъде?
Екипът ни има амбицията и огромното желание да добави една нула на текущото постижение и за това ще се средоточим върху важните задачи: да увеличим аудиторията си сред интернет потребителите, да разширим партньорската си мрежа сред агенциите за недвижими имоти и сред колегите, предлагащи различни решения в областта, както и да популяризираме бранда "Купи/Наеми" в маркетингово отношение.
Най-важният ни приоритет е качеството! Затова ще се стремим да подобряваме услугите си всеки ден, а позитивното потребителско изживяване е наша главна цел.

Ако и вие харесвате платформата и услугите ни, ще се радваме да ни препоръчате на вашите приятели и познати, за да изградим заедно едно сплотено и доверено общество.

Продължаваме напред. И нагоре.