Ръст в публикуваните обяви и още нещо...

Не напразно са казали хората, че 'каквото посееш, това и ще пожънеш'. Дългогодишният ни труд се увенчава с успех и напук на пандемията, броят на публикуваните обяви в платформата "Купи/Наеми" нарасна 7.5 пъти от края на 2020 до април 2021г.
Това е сериозен ръст и то само в рамките на няколко месеца!
Ако проследим статистиката детайлно, то през март тази година броят на публикуваните обяви в сайта се е увеличил почти 2.5 пъти, а следващият месец - дори над 2.5 пъти.

Видимо и по предоставената графика, ръстът е значителен, а зад него стои упорит труд и няколко стратегически решения. Едно от тях е и началото на партньорските ни отношения с колегите, създали системата Estate+, "предназначена за автоматизиране дейността на агенция или верига от агенции за недвижими имоти." Благодарение на тях, обявите на редица агенции станаха достъпни на платформата ни и по този начин предоставихме повече опции за нашите потребители.
Засилената маркетингова кампания в социалните мрежи също e част от стратегията ни и допринася за популяризирането на бранда "Купи/Наеми" и неговите предимства.

В допълнение на това, вече предлагаме и нова функционалност:

  • анкети - където можете да споделите своето мнение по широк кръг от въпроси,
  • а също така, можете и да предложите анкета (по въпрос, който ви интересува) на страницата ни във Фейсбук.

И това не е всичко!
В момента екипът ни работи по съвсем нов механизъм, нещо уникално, което не е предлагано до сега в България. Очакваме тази нова функционалност в комбинация с рейтинговата ни система да създадат така желаният доверен кръг от потребители, които да могат да комуникират и сключват своите сделки бързо и лесно, без загуба на време и излишни нерви.

Платформата ни продължава смело напред, придържайки се стриктно към правилата и принципите върху, които е стъпила. Некоректните обяви не се и няма да се толерират.
Екипът на "Купи/Наеми" ще продължава следи за вашите отзиви, коментари и обратна връзка, за да отговори на нуждите и очакванията ви.